3 motive pentru a investi într-un website nou în 2020

Iată 3 motive din care cred că trebuie să investești în crearea unui nou site web în 2020 și de ce acesta este primul pas către consolidarea eforturilor tale în marketingul digital pentru noul an.
Tudor Ciobanu
18 februarie, 2020

· 5 minute pentru a citi

Website-ul tău oferă o experiență slabă utilizatorilor de smartphone-uri

Navigarea pe internet de pe dispozitivele mobile este uriașă. În 2008, o analistă de marketing Mary Meeker a prezis că în 2014 accesul mobil la internet va depăși utilizarea calculatoarelor de masă. Avea dreptate, punctul de înclinare a apărut de fapt la sfârșitul anului 2013. În iulie 2015 a fost realizat un alt raport, care a concluzionat că timpul petrecut navigând pe internet pe dispozitivele mobile se afișează la 4,3 ore pe zi (în medie), comparativ cu 2,8 ore pe dispozitivele desktop.

Bineînțeles că acum suntem în 2020, așa că este absolut critic faptul că experiența mobilă a website-ului tău este pe primul loc.

Statisticile de mai sus arată doar că accesăm site-uri web în mișcare, precum și când simțim anumite emoții, căutând impulsiv serviciile de care avem nevoie sau produsele de care avem nevoie, cum ar fi în timpul unei pauze publicitare, când stăm pe canapea, urmărind televizorul.

De ce acesta este un motiv pentru a investi în crearea unui nou site web?

Ca afacere, nu poți ignora schimbarea modului în care oamenii accesează site-urile web. Trebuie să te asiguri că website-ul tău arată fantastic și oferă o experiență de utilizator (UX) impecabilă pe dispozitivele mobile (precum și pe cele desktop). În caz contrar, vei pierde mulți potențiali clienți – fii sigur de asta!

Trebuie de remarcat faptul că Google a început să implementeze un nou index: „Mobile First Index”. Deoarece majoritatea oamenilor navighează acum pe internet de pe telefoanele lor, Google a început să afișeze primele website-urile optimizate corespunzător pentru dispozitivele mobile. Așadar, dacă website-ul tău a fost creat mai mult de un an în urmă trebuie să cauți pe cineva care să-l optimizeze pentru dispozitivele cu ecrane mici. 

Iată câteva informații despre acest lucru. Chiar dacă website-ul tău actual este receptiv și se adaptează atunci când este vizualizat pe o serie de dispozitive cu ecrane de diferite dimensiuni, dacă a fost creat chiar la începutul anului 2017, este foarte probabil că există îmbunătățiri care au apărut mai târziu și acum pot fi realizate cu ușurință.

2020 este momentul perfect pentru reproiectarea site-ului tău web pentru a pune utilizatorii de smartphone pe primul loc.

Conținutul de pe website-ul tău nu mai comunică mesajul potrivit

Conținutul – adesea lăsat ca ultima piesă a puzzle-ului dintr-un proiect de design web – este de fapt unul dintre cele mai importante elemente ale site-ului tău web. De ce?

Deoarece cuvintele fac un drum lung în transformarea vizitatorilor site-ului tău în potențiali clienți și chiar clienți. Combină un design extraordinar cu un conținut bine pus la punct și ai o combinație câștigătoare.

Deci, care este problema cu conținutul pe multe site-uri web de afaceri?

Nu este ajustat și actualizat în mod regulat, astfel încât site-ul web pare extrem de stagnant și poate chiar face din proiectul de afaceri un mesaj total diferit de cel care a fost propus.

Este scris ca o serie de declarații și fapte. De exemplu, „Compania noastră a fost fondată în 2009 și oferim servicii de web design pentru întreprinderile mici”. Mai degrabă decât într-un mod care abordează problemele cu care se confruntă clienții tăi și cum le poți rezolva pentru a le ușura viața.

De ce acesta este un motiv pentru a investi într-un nou site web?

Cu siguranță, conținutul este încă regele pe web, mai mult în 2020 decât în ​​orice alt moment, astfel încât să ai un site care îți permite super ușor să adaugi fără efort conținut nou este esențial dacă vrei ca site-ul tău să aibă succes.

O reproiectare a site-ului web este, de asemenea, momentul perfect pentru reevaluarea mesajului tău și prelucrarea conținutului pentru a te asigura că acesta rezonează cu publicul tău țintă. Sfatul meu cel mai important ar fi să te asiguri că, în cazul în care reproiectezi site-ul tău web în acest an, să alegi un CMS ușor de utilizat (Sistem de gestionare a conținutului) și că depui destul efort pentru a ajusta bine conținutul și mesajul tău ca să fii sigur că chiar oferă ceva de valoare pentru potențialii tăi clienți.

Vizitatorii nu găsesc ceea ce caută pe website-ul tău

Clientul ideal la care vrei să te adresezi s-a schimbat de-a lungul timpului, așa că există șanse mari ca site-ul tău web să fie depășit și în acest sens.

Vizitatorii pot găsi informații valoroase pe website-ul tău? Informații suficient de importante și destul de convingătoare pentru a intra în contact?

De asemenea, este posibil să ai câteva tipuri diferite de utilizatori care vizitează site-ul tău, și fiecare tip caută ceva diferit. Website-ul tău curent răspunde tuturor nevoilor lor individuale?

Dacă acest articol este despre situația ta și vrei să faci schimbări la website-ul tău actual sau vrei să creezi un website nou și ai nevoie de ajutor – contactează-mă, pot să te ajut.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *