Cât costă crearea unui magazin online de flori?

Problema prețului este una dintre cele mai critice atunci când vine vorba de dezvoltarea comerțului electronic. De aceea, necesită o atenție deosebită pentru orice detaliu atunci când revizuim acest aspect.
Tudor Ciobanu
9 februarie, 2020

· 3 minute pentru a citi

Pentru a îți oferi o imagine detaliată a costului real al creării unui site web floral, mai jos îți ofer un plan de lucru detaliat pentru dezvoltarea site-urilor web.

# 1 Alege platforma web de comerț electronic

Există o mulțime de soluții pentru a alege, dar îți recomand WordPress-ul. Primul motiv este faptul că 35% din web-ul online din întreaga lume folosește anume WordPress. Al doilea motiv este că am o expertiză solidă în WordPress, și îți pot recomanda cele mai bune soluții posibile atunci când vine vorba de WordPress și Woocommerce. Al treilea motiv: WordPress este Open Source și nu costă nimic.

# 2 Servicii de hosting

În prezent, există o mulțime de jucători pe piața furnizorilor de găzduire: fiecare fiind bun în felul său. Costurile lor pornesc de la 3 USD și ajung până la 200 dolari pe lună. Acest punct depinde mult de mărimea site-ului web. Oricum, la startul magazinului online de flori va fi deajuns și cel mai ieftin hosting.

# 3 Crearea paginilor de comerț electronic

Acestea sunt paginile care sunt considerate cele mai critice pentru orice site web de comerț electronic:

  • Pagina produsului. Timpul necesar pentru dezvoltarea paginilor de produse personalizate este în medie de 50 de ore.
  • Pagina principala. Dezvoltarea paginii principale este de obicei estimată la 10 ore.
  • Pagina categoriei. Dezvoltarea paginii durează în medie 36 de ore.
  • Pagina de checkout. În medie, dezvoltarea paginilor de checkout personalizată durează până la 40 de ore, în timp ce optimizarea uneia existente durează în jur de 20 de ore.

Cel mai simplu mod de a măsura costul pentru dezvoltarea paginilor este folosirea unei estimări orare. Rata orară a unui dezvoltator variază de la 20 USD pe oră la 200 USD. Așadar, să analizăm în continuare cât timp durează pentru a crea fiecare pagină menționată mai sus.

# 4 Costul design-ului site-ului web

Când vine vorba de costul proiectării site-ului de comerț electronic – mult depinde de faptul dacă preferi să folosești un template gata făcut sau optezi pentru un design complet personalizat, deoarece diferența de preț dintre aceste două opțiuni poate fi dramatică. Să trecem în revistă mai detaliat:

  • Template. Prețurile pentru șabloane gata făcute încep de la 37 USD și ajung până la 179 USD. Temele gratuite sunt, de asemenea, oferite, cu toate acestea, acestea tind să arate un pic depășite.
  • Design personalizat. În medie, procesul de dezvoltare a designului personalizat durează de la 10 la 500 de ore pentru a fi finalizat, în timp ce rata orară a designerului web începe de la 20 USD.

# 5 Integrarea procesării plăților

Până în prezent, cele mai populare soluții de plată pentru e-commerce sunt PayPal, 2checkout, Authorize.net și Stripe. Împreună dețin peste 75,6% din cota de piață totală. Niciunul dintre ei nu are comisioane de configurare și toate taxează numai pentru tranzacțiile făcute (2,9% + 0,30 USD).

# 6 Întreținerea site-ului după creare

În funcție de o gamă vastă de factori, costurile de întreținere a magazinului electronic te vor costa de la 500 de dolari anual.

Concluzie

Desigur că aceste cifre sunt aproximative și pot fi mult prea mari sau prea mici în comparație cu proiectul pe care vrei să-l începi. Dacă te gândești serios să începi o afacere online de vânzare a florilor online îți recomand să mă contactezi pentru a vorbi mai detaliat despre nuanțele proiectului tău. Nu ezita, fă-o acum!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *